Tulevat koulutukset


Vison tarjoaa koulutusta ja valmennusta julkisista hankinnoista ja hankintamenettelyistä, kiinteistö- ja rakennushankkeiden toteutusmuodoista, integroiduista toteutusmalleista ja allianssimallista sekä lean-rakentamisesta, johtamisesta ja työkaluista.


Lean rakennusalalla -valmennukset

Lean-valmennukset ovat käytännönläheinen tapa perehtyä lean-rakentamiseen ja sen soveltamiseen kiinteistö- ja rakennusalan projekteissa ja palveluissa.

Lean rakennusalalla -valmennus toteutetaan puolitoistapäiväisenä alustuksiin ja osallistamiseen perustuvina tilaisuuksina. Ensimmäisen päivän valmennusmetodina hyödynnetään kansainvälistä menestystä saavuttanutta Villego-peliä. Toisen päivän valmennuksessa syvennytään projekti-
tuotannon tehostamiseen ja tätä kautta Lean-ajattelun kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen.

Lean-valmennukset järjestävät Vison Oy ja Mittaviiva Oy yhdessä suomen kokeneimpien valmentajien Lauri Merikallion ja Anssi Koskenvesan johdolla.

Valmennuksen hinta on 550 euroa (alv 0) sisältäen tarjoilut ja sähköisen materiaalin.

Kts.tarkempi ohjelma.

Ilmoittautumiset:

24.-25.9

3-4.12.Lean ja allianssipäivät 31.10.-1.11.2018

Lean ja -allianssipäivät on jokavuotinen kaksipäiväinen koulutustapahtuma, jossa yhdistyvät projekti- ja palvelutuotannon integroinnin sekä lean-rakentamisen teoriat ja käytännön esimerkit. Koulutus perehdyttää osanottajat integrointiin projektien ja palveluiden toteuttamisessa, integroiviin toteutusmuotoihin ja projektiallianssiin sekä projektien ja palveluiden suunnittelun ja toteuttamisen lean-johtamiseen.

Koulutus on tarkoitettu kaikille kiinteistö- ja rakennushankkeiden tai -palveluiden integroituja hankkeita suunnitteleville tilaajille ja rakennuttajakonsulteille sekä tällaisiin hankkeisiin tarjoaville palveluntuottajille.

Lean- ja allianssipäiville voi osallistua joko molempiin kahteen päivään tai vain allianssimalliin tai lean-rakentamiseen keskittyvään päivään.

Koulutus järjestetään Helsingissä 31.10.-1.11. Kahden päivän koulutuksen hinta on 800 euroa (alv 0) ja yhden päivän koulutuksen hinta 495 euroa (alv 0). Hintaan sisältyvät tarjoilut ja sähköinen materiaali.

Kts.tarkempi ohjelma.

Ilmoittautumiset 17.10.2018 mennessä