Tulevat koulutukset

Koulutamme ja valmennamme julkisiin hankintoihin ja hankintamenettelyihin, kiinteistö- ja rakennushankkeiden toteutusmuotoihin ja niiden valintaan, integroiviin toteutusmalleihin ja allianssimalliin sekä lean-rakentamiseen ja -johtamiseen.

Tarjoamme myös yritys- ja projektivalmennuksia projektijohtamisesta, Big Room -toiminnasta, Last Planner -suunnittelusta, tilaajan tavoitteisiin suunnittelusta (Target Value Design) sekä suunnittelun ja rakentamisen tahtituotannosta.


Koulutuskalenteri

Lean ja allianssipäivät 31.10. - 1.11.2018

Lean ja -allianssipäivät on kaksipäiväinen allianssimallin ja lean-rakentamisen teorian ja käytännön yhdistävä koulutustilaisuus.

Perehdytämme päivien osanottajat projektien ja palveluiden integrointiin ja projektiallianssin periaatteisiin sekä lean-rakentamiseen ja allianssihankkeissa hyödynnettäviin työkaluihin.

Ensimmäisenä päivän ohjelmassa avaamme integroinnin periaatteet, uudistuvan allianssimallin ja sen kaupalliset ehdot sekä käymme läpi allianssin muodostamisen periaatteet tilaajien ja palveluntuottajien näkökulmista ja allianssin eri vaiheet tehtävineen. Toisen päivän ohjelmassa
perehdymme lean-filosofiaan sekä projekteissa ja palveluissa hyödynnettäviin Big room -toimintaan, Last Planner -aikataulusuunnittelun, tilaajan tavoitteisiin suunnitteluun (Target
Value Design) sekä tahtituotantoon.

Taustoitamme allianssia ja lean-rakentamista lukuisin käytännön esimerkein ja kokemuksin yli 50 integroidusta projektitimituksesta tai palvelusta.

Lean- ja allianssipäiville voi osallistua joko molempiin kahteen päivään tai vain allianssimalliin tai lean-rakentamiseen keskittyvään päivään.

Koulutus on tarkoitettu kaikille (kiinteistö- ja rakennus)projekteja tai -palveluita suunnitteleville tilaajille ja konsulteille sekä tällaisiin hankkeisiin tarjoaville palveluntuottajille.

Järjestämme Lean- ja allianssipäivät Helsingissä 31.10.-1.11.2018.

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 795 euroa (alv 0) ja yhden päivän koulutuksen hinta 495 euroa (alv 0). Hintoihin sisältyvät tarjoilut ja sähköinen materiaali.

Kts. Lean- ja allianssipäivien esite ja ohjelma.

Ilmoittautumiset 22.10.2018 mennessä.

Lean -rakentamisessa valmennukset

Lean-valmennukset ovat käytännönläheinen tapa perehtyä lean-rakentamiseen ja sen soveltamiseen kiinteistö- ja rakennusalan projekteissa ja palveluissa.

Toteutamme Lean rakentamisessa -valmennukset puolitoistapäiväisinä alustuksiin ja osallistamiseen perustuvina tilaisuuksina. Ensimmäisen päivän valmennusmetodina hyödynnämme kansainvälistä menestystä saavuttanutta Villego-peliä. Toisen päivän valmennuksessa syvennymme projektituotannon tehostamiseen ja Lean-ajattelun kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen.Järjestämme Lean-valmennukset yhteistyössä Mittaviiva Oy:n kanssa.

Valmennustilaisuuksissa kouluttajina toimivat Vison Oy:n Lauri Merikallio, Aleksi Heinonen ja Miika Ronkainen sekä Anssi Koskenvesa Mittaviiva Oy:stä.

Valmennuksen hinta on 550 euroa (alv 0) sisältäen tarjoilut ja sähköisen materiaalin.

Kts.tarkempi ohjelma

Ilmoittautumiset:

20.-21.11

3-4.12.