Tulevat koulutukset

Koulutamme ja valmennamme julkisiin hankintoihin ja hankintamenettelyihin, kiinteistö- ja rakennushankkeiden toteutusmuotoihin ja niiden valintaan, integroiviin toteutusmalleihin ja allianssimalliin sekä lean-rakentamiseen ja -johtamiseen.

Tarjoamme myös yritys- ja projektivalmennuksia projektijohtamisesta, Big Room -toiminnasta, Last Planner -suunnittelusta, tilaajan tavoitteisiin suunnittelusta (Target Value Design) sekä suunnittelun ja rakentamisen tahtituotannosta.


Koulutuskalenteri

Lean -rakentamisessa valmennukset

Lean-valmennukset ovat käytännönläheinen tapa perehtyä lean-rakentamiseen ja sen soveltamiseen kiinteistö- ja rakennusalan projekteissa ja palveluissa.

Toteutamme Lean rakentamisessa -valmennukset puolitoistapäiväisinä alustuksiin ja osallistamiseen perustuvina tilaisuuksina. Ensimmäisen päivän valmennusmetodina hyödynnämme kansainvälistä menestystä saavuttanutta Villego-peliä. Toisen päivän valmennuksessa syvennymme projektituotannon tehostamiseen ja Lean-ajattelun kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen.Järjestämme Lean-valmennukset yhteistyössä Mittaviiva Oy:n kanssa.

Valmennustilaisuuksissa kouluttajina toimivat Vison Oy:n Lauri Merikallio, Aleksi Heinonen ja Miika Ronkainen sekä Anssi Koskenvesa Mittaviiva Oy:stä.

Valmennuksen hinta on 550 euroa (alv 0) sisältäen tarjoilut ja sähköisen materiaalin.

Kts. tarkempi ohjelma

Ilmoittautumiset:

16.-17.9.2019