Neuvottelumenettelyt vaativissa julkisissa hankkeissa 9.6.2015, Rantasipi Airport Congress Center

Vaativia kiinteistö- ja rakennushankkeita tai -palveluita ei kannata kilpailuttaa pelkkien papereiden tai hintatarjousten perusteella. Ei rekrytointejakaan tehdä pelkillä papereilla.

Neuvottelumenettely kannattaa ymmärtää osana tilaajan ja palveluntuottajien välistä vuoropuhelua, jonka kautta valitaan tilaajan tavoitteisiin parhaiten sopiva tarjoaja. Neuvottelumenettely tai kilpailullinen neuvottelumenettely ovat jo vakiintuneet allianssi- ja yhteistoimintamallien hankintamenettelyksi. Samaa hankintamenettelyä voi kuitenkin soveltaa monin tavoin erilaisiin hankintoihin. Parhaimmillaan neuvotteluprosessin tavoitteena on tilaajan ja palveluntuottajien integrointi, luottamuksen rakentaminen ja arvon luominen molemmille osapuolille

Kaikki neuvottelumenettelyistä tiiviissä paketissa

Vuorovaikutteinen koulutuspäivä tarjoaa tiiviin kokonaispaketin neuvottelumenettelyiden soveltamisesta vaativissa julkisissa hankkeissa:
  • miksi neuvottelumenettely?
  • neuvottelumenettelyjen läpivienti
  • neuvottelujen toteuttaminen kehitystyöpajoina
  • tarjoajien arviointi prosessin aikana
Neuvottelumenettely ja kilpailullinen neuvottelumenettely ovat hankintalain mukaisia hankintamenettelyitä, joiden suosio on nopeasti kasvamassa. Neuvottelumenettely tarjoaa mahdollisuuden osapuolten integrointiin ja tarjoajien kyvykkyyden arviointiin osana hankintaprosessia. Lisäksi prosessi tuo oikein toteutettuna lisäarvoa tilaajalle ja auttaa tarjoajia parempien tarjousten laatimisessa.

Tutustu päivän ohjelmaan TÄSTÄ

Kaikille alliansseista kiinnostuneille

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille vaativia kiinteistö- ja rakennushankkeita tai -palveluita kilpailuttaville tilaajille ja rakennuttajille sekä rakennuttajakonsulteille ja neuvottelumenettelyyn osallistuville palveluntuottajille.

Kouluttajina alan ammattilaiset

Koulutuspäivän toteuttaa johtava integroitujen projektitoimitusten asiantuntija Vison Alliance Partners Oy. Kouluttajina ja alustajina toimivat Visonin osakkaat Eero Moilanen, Antti Piirainen ja Jani Saarinen. Kokemuksia toteutetuista hankkeista esittelevät Harri Liikanen Liikennevirastosta sekä Teppo Salmikivi Helsingin yliopistosta.

Koulutuspäivän hinta 425 euroa + alv

Koulutuspäivän hinta on 425 euroa + alv sisältäen tarjoilut ja sähköisessä muodossa jaettavan monipuolisen materiaalin. Materiaali sisältää käytännönläheisiä esimerkkejä todellisista hankkeista.

Ilmoittautumiset 2.6.2015 mennessä

Ilmoittaudu tapahtumaan: TÄSTÄ

Osallistumisen peruuttamisesta 2.6.2015 jälkeen veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Halutessasi voit kuitenkin lähettää tilallesi jonkun muun.