Vison Oy

Suomalainen asiantuntijakonsultti

Visiomme on nostaa Suomen kiinteistö- ja rakennusala Euroopan ykköseksi.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita vaativien projektien ja palveluiden toteutusmuotojen ja hankintaprosessien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä hankintojen johtamiseen ja läpivientiin.

Erikoisosaamistamme ovat integroidut toteutusmallit, allianssinmalli sekä lean-johtaminen ja -työkalut kattaen Big room -toiminnan, Last Planners -suunnittelun, Tilaajan tavoitteisiin suunnittelun (Target Value Design) sekä tahtituotannon.

Olemme kokonaan osakkaidemme omistama suomalainen asiantuntijaorganisaatio. Meillä työskentelee 15 asiantuntijaa Helsingin ja Oulun toimipisteissä.

Vison Oy jatkaa Lauri Merikallion Vakeva Oy:n ja Antti Piiraisen perustaman APCon Oy:n jalanjäljillä. Jani Saarisen ja Eero Moilasen mukaan tulo mahdollisti uuden yrityksen perustamisen kesäkuussa 2012 ja eri asiantuntijapalveluiden kokoamisen saman katon ja nimen alle.

Keväällä 2016 osakkaaksi kutsuttiin Anders Nordström ja 2017 Aleksi Heinonen ja Juha Virolainen.

Vison toimii koko Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yrityksen Pohjois-Suomen toiminnoista vastaa Eero Moilanen ja Pohjoismaista Anders Nordström.

Missio

Visonin missio on auttaa alan toimijoita tekemään systeemisiä muutoksia asiakastyytyväisyyden, tuottavuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Arvot

Visonin arvot ovat:
  • riman nostaminen
  • tulosten takaaminen
  • energisoivasti eläminen
  • itsensä haastaminen

Vison toimii ja toteuttaa toimeksiantonsa omien arvojensa mukaisesti.