Johdon konsultointi

Konsultointipalvelumme on aina tarkasti räätälöityä juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivaksi ja sitä on saatavilla projekti- tai organisaatiokohtaisesti.

Muutosprojektit ja muutosten läpivienti

Muutosprojektien läpiviennissä ratkomme toimialan tai asiakkaidemme rakenteellisia ongelmia. Selvitämme asiakkaamme yrityksen toiminnan nykytilan haasteineen, jonka jälkeen teemme ehdotukset haasteiden voittamiseksi. Ehdotukset suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaamme kanssa tavoitteenamme mahdollisimman moitteeton lopputulos ja tuottavuuden parantaminen asiakkaallemme.

Hankintastrategiat ja hankintatoimen kehittäminen

Hankintojen kehittämisessä työstämme ja muokkaamme hankintamenettelyt toteuttamaan yrityksen strategiaa. Autamme johtamaan hankintoja niiden merkityksen ja sisällön mukaisesti hyödyntämällä yrityksen omia resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Tuemme ja valmennamme asiakkaitamme hankintojen johtamiseen ja toteuttamiseen pyrkien strategian ja tilaajan tavoitteiden saavuttamiseen.

Julkisten hankintojen kehittäminen

Hankintojen kehittämisessä työstämme ja muokkaamme hankintamenettelyt toteuttamaan yrityksen strategiaa. Autamme johtamaan hankintoja niiden merkityksen ja sisällön sekä yrityksen omien resurssien tehokkaan käytön kautta. Tuemme ja valmennamme hankintojen johtamiseen ja toteuttamiseen tavoitteena strategian ja tilaajan tavoitteiden täyttyminen.