Koulutuksessa tapahtuu

Valitse sinulle sopivin aihe ja ilmoittaudu mukaan ajankohtaiseen koulutukseemme.

Onko teillä tarvetta koulutukselle?

Tarvitsetko yrityksellesi tai organisaatiollesi koulutusta lean-rakentamisesta,
allianssista tai muista palveluistamme?

Ota yhteyttä ja edetään yhdessä!

Ota yhteyttä

Lean-rakentamisen koulutuskokonaisuus (RIL)

Vison on mukana RIL:n lean-rakentamisen koulutuskokonaisuudessa:

Sana lean kuuluu yhä useamman rakennusalan toimijan keskusteluissa ja lean-periaatteita ja työkaluja on alettu hyödyntämään niin rakennushankkeiden johtamisessa, suunnittelussa kuin itse työmaalla. Leanin hyödyntäminen on osoittautunut tehokkaaksi toimintatavaksi nopeuttaa rakennushankkeiden läpimenoaikoja, parantaa laatua ja tuottavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä työntekijöiden hyvinvointia unohtamatta. Lean-osaamisella on merkittävä painoarvo mm. yhteistoiminnallisissa hankkeissa kuten esim. alliansseissa.

RIL tarjoaa kattavan lean-rakentamiseen liittyvän koulutuskokonaisuuden. Kokonaisuus koostuu toinen toisiaan täydentävistä moduuleista, joista osallistuja voi valita itselleen parhaiten soveltuvan osan ja edetä askel kerrallaan kokemuksen ja osaamisen karttuessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Tie riidasta rakentavaan ratkaisuun

Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konsepti on matalan kynnyksen keino ehkäistä ja aukaista urakoissa syntyneitä erimielisyyksiä ja solmuja. Konseptissa yhdistyy Visonin rakennusalan ja Juuriharjan yhteistyökyvykkyyden valmennusosaaminen.

Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konseptissa keskeistä on edistää osapuolten valmiuksia ja omaa toimintaa ristiriitojen ratkaisussa, jotta vältettäisiin ajautuminen pitkiin ja kalliisiin juridisiin sovittelumenettelyihin. Palvelu räätälöidään tilanteen mukaan.

Ennakoivassa tilanteessa annetaan valmiuksia ja ymmärrystä konfliktien ja ristiriitojen käsittelyyn. Kun ristiriidat ovat jo hankkeen tuloksentekoa haittaavia konflikteja, Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konsepti tarjoaa ulkopuolisen ohjaaman, psykologisesti turvallisen ja tasapuolisen keskustelu- ja kehittämisprosessin.

lue lisää blogista
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarja Merikallio
puh. 050 434 8335
tarja.merikallio@vison.fi