Koulutuksessa tapahtuu

Valitse sinulle sopivin aihe ja ilmoittaudu mukaan ajankohtaiseen koulutukseemme.

Onko teillä tarvetta koulutukselle?

Tarvitsetko yrityksellesi tai organisaatiollesi koulutusta lean-rakentamisesta,
allianssista tai muista palveluistamme?

Ota yhteyttä ja edetään yhdessä!

Ota yhteyttä

Lean Construction Congress 2022

Vison järjestää kolme valmennusta Lean Construction Congressin valmennuspäivässä! Tapahtuma järjestetään maanantaina 19.9.2022 Espoon Dipolissa.

Kansainvälisen valmennuspäivän teemoja ovat:

  • How to create the ”True North Indicators for your Organization or Project” (englanti)
  • Takt production and how to succeed with that (englanti)
  • 2020-luvun big room ja tiedolla johtaminen (suomi)
  • Mikä on TVD ( Target Value Delivery) ja miten sitä hyödynnetään konkreettisesti (suomi)
Tutustu ohjelmaan
Liput valmennuspäivään

Tie riidasta rakentavaan ratkaisuun

Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konsepti on matalan kynnyksen keino ehkäistä ja aukaista urakoissa syntyneitä erimielisyyksiä ja solmuja. Konseptissa yhdistyy Visonin rakennusalan ja Juuriharjan yhteistyökyvykkyyden valmennusosaaminen.

Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konseptissa keskeistä on edistää osapuolten valmiuksia ja omaa toimintaa ristiriitojen ratkaisussa, jotta vältettäisiin ajautuminen pitkiin ja kalliisiin juridisiin sovittelumenettelyihin. Palvelu räätälöidään tilanteen mukaan.

Konseptin esittely

Ennakoivassa tilanteessa annetaan valmiuksia ja ymmärrystä konfliktien ja ristiriitojen käsittelyyn. Kun ristiriidat ovat jo hankkeen tuloksentekoa haittaavia konflikteja, Riidasta rakentavaan ratkaisuun -konsepti tarjoaa ulkopuolisen ohjaaman, psykologisesti turvallisen ja tasapuolisen keskustelu- ja kehittämisprosessin.

lue lisää blogista
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä valmentajiin ja kysy lisää!

Annina Peisa
puh. 0400 683 708
annina.peisa@vison.fi

Tarja Merikallio
puh. 050 434 8335
tarja.merikallio@vison.fi

Lean-rakentamisen koulutuskokonaisuus (RIL)

Vison on mukana RIL:n lean-rakentamisen koulutuskokonaisuudessa:

Sana lean kuuluu yhä useamman rakennusalan toimijan keskusteluissa ja lean-periaatteita ja työkaluja on alettu hyödyntämään niin rakennushankkeiden johtamisessa, suunnittelussa kuin itse työmaalla. Leanin hyödyntäminen on osoittautunut tehokkaaksi toimintatavaksi nopeuttaa rakennushankkeiden läpimenoaikoja, parantaa laatua ja tuottavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä työntekijöiden hyvinvointia unohtamatta. Lean-osaamisella on merkittävä painoarvo mm. yhteistoiminnallisissa hankkeissa kuten esim. alliansseissa.

RIL tarjoaa kattavan lean-rakentamiseen liittyvän koulutuskokonaisuuden. Kokonaisuus koostuu toinen toisiaan täydentävistä moduuleista, joista osallistuja voi valita itselleen parhaiten soveltuvan osan ja edetä askel kerrallaan kokemuksen ja osaamisen karttuessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan