Koulutuksessa tapahtuu

Valitse sinulle sopivin aihe ja ilmoittaudu mukaan ajankohtaiseen koulutukseemme. Kaikki koulutukset pidetään toistaiseksi Teamsin kautta, kunnes toisin ilmoitetaan.

Lean rakentajille 10.-11.3.2021

Ryhmä miehia suunnittelee Kalasatamaa neuvotteluhuoneessa

Uusi tapa tehdä

Viime vuosina sana ”lean” on esiintynyt entistä useammin rakennusalan julkaisuissa ja keskusteluissa, mutta mitä tuo lean oikein on ja miten sitä voidaan rakentamisessa hyödyntää.

Tule mukaan kahteen 1/2-päivän mittaiseen koulutustilaisuuteen, missä johdatamme sinut lean-rakentamisen maailmaan..

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen yleisimmät lean -rakentamisen käsitteet ovat sinulle tuttuja ja tiedät, miten niitä sovelletaan rakennushankkeissa tuottavuuden parantamiseksi.

> Katso ohjelma tästä

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu erityisesti rakennustyömaiden työjohtajille, projekti- ja työmaapäälliköille, mutta tilaisuus sopii myös muille rakennushankkeeseen osallistuville tai muuten lean-rakentamisesta kiinnostuneille.

Koulutuksen hinta on 345€/hlö tai 300€/hlö, kun samasta organisaatiosta osallistuu vähintään kolme henkilöä. Infra ry:n jäsenille hinta on 200€/hlö. Kaikki hinnat alv 0%.

> Ilmoittaudu tästä

Maaliskuun webinaarit

Ryhmä miehia suunnittelee Kalasatamaa neuvotteluhuoneessa
Ilmaiset webinaarit maaliskuussa joka torstai klo 8.00-8.45. Aiheina viikoittain vaihtuvat ajankohtaiset teemat. Webinaarien sisältö rakentuu tiiviistä asiantuntija-alustuksesta sekä siihen liittyvistä keskusteluista.
  • 4.3. Laatukomponentin käyttö tarjouskilpailuissa
  • 11.3. Tahtituotanto
  • 18.3. Virtuaalinen big room
  • 25.3. Vuokrasopimuksella kilpailuttaminen
> Ilmoittaudu tästä