DI Jani Saarinen on nimitetty Vison oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2021. Saarinen on yksi Visonin perustajaosakkaista ja hän on vastannut jo aiemmin yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Toimitusjohtajan nimittämisen lisäksi Visoniin on kutsuttu kaksi uutta partneria ja uusi projektipäällikkö.

Visonissa pitkään ja menestyksekkäästi toimineet konsultit DI Rami Tuokko ja DI Miika Ronkainen on kutsuttu yrityksen partnereiksi. Tuokko vastaa Visonin kiinteistö- ja rakennusprojektien hankintakonsultoinnin ja Ronkainen projektikonsultoinnin kehittämisestä.

DI Mikko Tuohino on nimitetty Visonin uudeksi projektipäälliköksi 1.9. alkaen. Tuohino toimii hankinta- ja projektikonsultoinnin asiantuntijana. Hänellä on vankka aiempi kokemus työmaa- ja suunnittelutehtävistä sekä tutkimus- ja kehitystyöstä.

”Vison on kasvanut pienehköstä keski-ikäisten miesten startupista sen verran isoksi, että nyt oli aika nimetä oikea toimitusjohtaja”, kertoo Visonin hallituksen puheenjohtaja Lauri Merikallio.

”Ramin ja Miikan partneruus on luonnollinen jatkumo heidän menestyksekkäälle työuralleen Visonissa. Saamme samalla laajennettua omistajapohjaamme, mikä on meille luonnollinen tapa sitouttaa avainhenkilöitämme. Mikosta odotamme taas yhtä tällaista tapausta”, jatkaa Merikallio.