Vison2023-02-21T10:57:11+02:00

Vison on vaativien hankkeiden asiantuntija

Tarjoamme kompleksisten projektien ja palveluiden hankintoihin ja lean-rakentamiseen liittyvää konsultointia sekä organisaatio- ja projektitason koulutusta ja valmennusta.
 • Olemme toimineet konsultteina lähes sadassa integroidussa projektitoimituksessa sekä useissa kymmenissä muissa vaativissa julkisissa hankinnoissa. Hankkeidemme yhteenlaskettu arvo on n. 7 mrd. euroa.

 • Missionamme on suomalaisen projektiosaamisen ja lean-rakentamisen kehittäminen sekä kiinteistö- ja rakennusalamme nostaminen maailman parhaaksi.

 • Vison on perustettu vuonna 2012. Helsingin ja Oulun toimistoissamme työskentelee yhteensä noin 20 asiantuntijaa.

Ylpeänä suomalaisen rakentamisen nopeasta kehityksestä

Teollinen rakentaminen on viime aikoina kehittynyt Suomessa nopeasti. Jopa niin, että sillä olisi jo erinomaiset edellytykset olla samanlainen suuri vientituote kuin koulutuksemme. Olemme maailman kärjessä rakentamisen laadussa ja luotettavuudessa: rakentamisemme on homogeenista, säädeltyä, järjestettyä ja ohjeistettua, tekijät koulutettuja eikä harmaa talouskaan rehota. Tämä on erinomainen pohja viedä osaamistamme eteenpäin. Meillä on siihen resurssit.

Vison numeerisesti

IPT-hankkeet lähes 100 kpl (5/2022)
Allianssit 63 kpl (5/2022)
Tahtituotantoprojektit lähes 40 kpl
Projektien arvo n. 7,0 mrd. €
Lean-koulutusten asiakaspalaute 4,5 (asteikolla 1-5)
Henkilökuntamme 21
Toimistot Helsinki ja Oulu
Kasvumme vuodessa n. 10 %
Liikevaihto (2021) 3,1 M€
Liikevoitto n. 10 %

Tekijät palveluksessasi

Miika Ronkainen ›

Managing partner, DI

puh. 040 861 0938
miika.ronkainen@vison.fi

Miika toimii lean-valmentajana ja vastaa projektien integroinnin ja virtaustehokkuuden kehittämisestä. 

Miika on valmentanut kymmenien projektien yhteistoimintaa, fasilitoinut toistasataa Villego-simulaatiopeliä ja konsultoinut vaikeita tahtituotantohankkeita. Hän on innokas kehittäjä, joka nauttii aidosti uusista haasteista ja asiakkaidensa auttamisesta.

Miika on koulutukseltaan tuotantotalouden DI. Työn ohella hän rentoutuu perheensä kanssa seikkaillen, pianoa soittaen ja monipuolisesti liikkuen.

Jani Saarinen ›

Partner, DI
Hallituksen puheenjohtaja

puh. 0400 625 670
jani.saarinen@vison.fi

Jani vastaa vaativien kiinteistö- ja rakennushankkeiden sekä julkisten hankintojen toteutusmalleista ja kilpailuttamisista raitioteistä kirkkoihin, ICT-hankkeisiin sekä palvelusopimuksiin.

Jani on erikoistunut strategiseen johtamiseen ja asiakkaidensa jatkuvaan haastamiseen. Aiemmin hän toimi Suomen vanhimman insinööritoimiston toimitusjohtajana, RAKLI ry:ssä sekä tätä ennen infra-alan johtotehtävässä julkisella sektorilla. Hänellä on laaja kokemus ja osaaminen kiinteistö- ja rakennusalasta asuntotuotannosta infrahankkeisiin ja rahoitusmalleista erilaisiin sopimusmuotoihin sekä toimialan kotimaisista ja kansainvälisistä järjestöistä.

Jani on myös sertifioitu kiinteistöjohtaja ja Tampereelta valmistunut lasimestari ja yhdyskuntarakentamisen DI, joka pelaa kahdenlaista palloa ja nuuhkii viinejä.

Lauri Merikallio ›

Partner, DI

puh. 040 045 0217
lauri.merikallio@vison.fi

Lauri toimii valmentajana ja lean-rakentamisen konsulttina hankkeiden syntyvaiheista niiden käyttöönottoon.

Lauri sai lean-rakentamisen kipinän ja teoriaosaamisen Berkeleyn yliopiston tutkijana, minkä jälkeen hän on ollut valmentamassa ja konsultoimassa kymmenissä eri hankkeissa, joissa on sovellettu mm. projektisysteemin suunnittelua, aikaista integraatioita, projektijohtajien sparrausta, integroitujen tiimien kehittämistä ja jatkuvaa parantamista, big room -toimintaa, suunnittelun- ja rakentamisen ohjausta, Last Planner Systemin käyttöönottoa sekä tahtituotantoa.

Lauri on valittu sekä Vuoden Rakennusinsinööriksi että Vuoden tiemieheksi. Valinnat kertovat tosin enemmän hänen konsultoimiensa projektien onnistumisesta kuin hänestä itsestään. Lauri nauttii perhe-elämästä, purjehtimisesta, musiikin tekemisestä ystäviensä kanssa ja fyysisen kuntonsa ylläpitämisestä.

Eero Moilanen ›

Partner, DI
Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 0400 586 420
eero.moilanen@vison.fi

Eero toimii valmentajana yksilö- ja organisaatiotasolla rakennushankkeen elinkaaren eri vaiheissa.

Eeroa innostavat projekteissa kaikki e-kirjaimella alkavat aiheet:

 • eettisyys
 • ekologisuus
 • ekonomisuus
 • esteettisyys
 • eeppisyys
 • etnisyys
 • ekosysteemi
 • etymologia

Eero hakee mittakaavoja ja voimaa yhdessä tekemisen haasteille ja mahdollisuuksille lähiluonnosta. Häntä innostavat henkevät eräretket ja ultramatkat ympäri vuoden.

Rami Tuokko ›

Partner, DI

puh. 041 544 7187
rami.tuokko@vison.fi

Rami vastaa kiinteistö- ja rakennusprojektien strategia- ja hankintakonsultoinnista. Hän hallitsee projektisysteemien suunnittelun, toteutusmuodot ja hankintamenettelyt sekä projektien johtamisen suunnittelusta toteutukseen.

Rami viihtyy parhaiten kompleksisten, vakiintuneita toimintamalleja haastavien toimeksiantojen parissa. Hän on kiinteistöjohtamisen DI Teknillisestä korkeakoulusta ja entinen puoliammattilainen estejuoksija.

Vapaa-aikaansa Rami viettää vaimon kanssa rintamamiestaloa rempaten ja koiran kanssa lenkkipolkuja jolkotellen.

Anders Nordström ›

Partner, DI

puh. 040 525 5561
anders.nordstrom@vison.fi

Anders vastaa julkisten infra- ja muiden rakennushankkeiden toteutusmallien suunnittelusta ja kilpailuttamisesta kouluista ja sairaaloista raitioteihin.

Anders on erikoistunut asiakkaan ja eri osapuolten yhteistoiminnan tukemiseen. Hän on toiminut johtotehtävissä rakennusyrityksissä sekä erilaisissa julkisen sektorin johtotehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus toimialan kansainvälisistä ja kotimaisista järjestöistä (mm. PANK, SVMF, RIL, PTL).

Anders on myös Ruotsissa sertifioitu ”partneringledare”. Vapaa-ajallaan hän viihtyy puutöissä vasara kädessä.

Juha Virolainen ›

Partner, OTK

puh. 040 162 6216
juha.virolainen@vison.fi

Juha toimii yhteistoiminnallisten sopimusten, hankintaprosessien ja julkisten hankintojen asiantuntijana.

Hän on havainnut käytännössä, että rakentamisen hankinnoissa ja sopimussuhteissa on hyvä kokeilla uusia tapoja, joilla edistetään osapuolten yhteistoimintaa ja vähennetään rakenteisiin ja vakiintuneisiin periaatteisiin liittyvää ylimääräistä työtä ja kitkaa. Näin päästään keskittymään itse asiaan.

Juha ulkoilee työn vastapainoksi ja nikkaroi omakotitalon ja kesämökin kanssa.

Aleksi Heinonen ›

Partner, DI

puh. 050 487 1477
aleksi.heinonen@vison.fi

Aleksi vastaa vaativien projektien virtauttamisesta ja tahtituotannon konsultoinnista.

Hän on yksittäisvirtaavan tahtituotannon kansainvälinen pioneeri, joka valmentaa rakentajia kuromaan valmistavan teollisuuden tuottavuuden sadan vuoden etumatkaa. Hän virkistäytyi jo opiskeluaikanaan arkkitehtiosaston kirjastossa, mutta löysi rakennusalalle vasta Nokian ja Karibian risteilylaivaremonttien jälkeen. Hän on opiskellut tuotekehitystä ja teollisuustaloutta ja valmistunut diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta vuonna 2007.

Vapaa-aikaansa Aleksi viettää viisihenkisen perheen kanssa rentoutuen mökillä, veneillen tai lasten harrastusten parissa.

Tarja Merikallio ›

Partner, TkT

puh. 050 434 8335
tarja.merikallio@vison.fi

Tarja vastaa Visonin lean-rakentamiseen liittyvästä koulutus-, valmennus- ja kehitystoiminnasta toimien samalla lean-rakentamisen ja lean-johtamisen valmentajana. Tarjan erityisosaamista ovat myös betonirakentaminen sekä rakentamisen kosteudenhallinta.

Tarja on toiminut aiemmin Betoniyhdistyksen toimitusjohtajana, lean-rakentamiseen liittyvissä kehittämistehtävissä Lemminkäinen Infra Oy:ssä, tutkijana University of California Berkeleyssä sekä rakentamisen kosteudenhallinnan asiantuntijana ja yrittäjänä. Lisäksi hän toimii mm. RIL ry:n hallituksessa (2019-2022). Tarja on myös opiskellut tantriseksi elämäntaidon valmentajaksi (Tantric Life Coach) hyödyntäen saamiaan oppeja niin lean-valmentajana kuin johtamisen mentorina.

Vapaa-aikaansa Tarja viettää mieluusti Lapissa vaellellen joko sukset tai vaelluskengät jalassa sekä lastenlasten kanssa puuhastellen. Harrastuksiin kuuluu myös kuntourheilu sekä kuvanveisto.

Hannu Ratamäki ›

Partner

puh. 040 081 8215
hannu.ratamaki@vison.fi

Hannun osaamisalueita ovat erilaiset rakennusprojektien toteutusmuodot, projektijohtaminen, kaupunkirakentaminen ja lean-johtaminen. Hän tuntee tuotannonohjauksen arjen haasteet ja pystyy tarjoamaan niihin helpotusta. 

Hannu on pitkän linjan infrarakentaja, joka viihtyy työmaalla saappaat savessa ja nauttii hyvästä sparraavasta keskustelusta. Hänellä on laaja kokemus erilaisten haastavien projektien läpiviennistä vaativissa kaupunkiympäristöissä eri vastuutehtävissä. 

Vapaalla Hannu nauttii perheensä kanssa matkailusta ja viihtyy Lapin luonnossa erilaisten harrastusten parissa, esimerkiksi joilla kalastellen ja retkeillen sekä talvisten tuntureiden rinteitä kiiveten ja laskien.

Sari Koskelo ›

Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 040 419 4941
sari.koskelo@vison.fi

Sari työskentelee Oulun tiimissä ja vastaa Visonin pohjoisen Suomen toimeksiannoista projektien hankinta-, kehitys- ja toteutusvaiheissa. Lisäksi hän toimii IPT-hankkeen projektipäällikkönä ja on isossa roolissa rakennusalan tutkimus- ja kehityshankkeiden koordinoinnissa.

Vaikka rakentaminen on nuorena kesätöitä työmailla tehneelle Sarille tuttua, rakennusalan integraatiosta hän kiinnostui toden teolla tehdessään aiheesta diplomityönsä Oulun yliopiston tuotantotalouden osastolla. Vapaa-ajalla Sari urheilee, tapaa ystäviään ja puuhastelee kotona perheensä kanssa.

Rauli Wallén ›

Liiketoimintajohtaja

puh. 050 536 0234
rauli.wallen@vison.fi

Rauli vastaa projektien konsultoinnista aina hankintavaiheesta tahtituotannon läpivientiin asti. Hän on kiinnostunut koko alan kehittämisestä, ratkoo innolla asiakkaidensa haasteita ja valmentaa heitä kohti tehokkaampia tapoja toimia.

Rauli on TTY:stä valmistunut DI, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus rakennusalan työmaa-, suunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä. Silti hän janoaa päivittäin uutta oppia.

Vapaa-aikansa Rauli pyhittää vaimolleen, harrastuksilleen sekä tuuliselle ulkosäälle veneensä kanssa.

Antti Piirainen ›

Projektinjohtokonsultti, DI

puh. 0400 777 705
antti.piirainen@vison.fi

Antti työskentelee yhdessä asiakkaiden kanssa kiinteistö- ja rakennusalan arvontuoton ja tuottavuuden parantamiseksi.

Hän on kiinnostunut lean-filosofiasta, integroiduista projektitoteutuksista sekä projektien johtamisen fasilitoinnista ja kehittämisestä. Hänellä on kokemusta yli kolmenkymmenen integroidun projektitoteutuksen hankinta-, kehitys- ja toteutusvaiheista Suomen ensimmäisistä alliansseista alkaen. Antti on ennen Vison-uraa toiminut yli 10 vuotta julkisen hallinnon ja noin 15 vuotta liiketoimintojen johtotehtävissä.

Antti on koulutukseltaan DI ja nauttii taiteesta, musiikista ja tutustumisesta eri kulttuureihin ja pelaa mielellään golfia.

Nina Flinck ›

Projektipäällikkö, ARK

puh. 044 040 1515
nina.flinck@vison.fi

Nina vastaa Visonissa hankinta- ja projektikonsultoinnista, johtamisen ja yhteistoimintakyvykkyyden arvioinneista sekä IPT-mallien kehitysprojekteista. Ninaa motivoivat erityisesti hankkeen toimijoiden yhdessä onnistuminen ja tavoitteisiin yltäminen. Hän on sinnikkäästi toiminut rakentamisen laadun edellytysten parantamiseksi, auditoinut johtamisjärjestelmiä ja kehittänyt toimintamalleja rakentamistalouden projekteissa.

Nina on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta arkkitehdiksi ja valmistelee väitöskirjaa projektiosapuolten keskinäisestä vuorovaikutuksesta ja toimijuudesta rakennushankkeessa Tampereen yliopistossa. Vapaa-ajallaan hän leipoo ruisleipiä, maalaa muotokuvia ja ulkoilee Suomen huikeankauniissa luonnossa.

Veera Muukkonen ›

Projektipäällikkö, DI
Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 040 827 8170
veera.muukkonen@vison.fi

Veera on osa Visonin Oulun tiimiä ja on mukana konsultoimassa asiakasprojekteilla, sekä ryhmähankkeiden tapahtumien järjestämisessä. Veeran erityisosaamisalueisiin kuuluu hankintakonsultointi, prosessien kehittäminen, lean ja erilaisten virtuaalisten tapahtumien järjestäminen. Aiempaa työkokemusta hänellä on mm. teollisesta tuotannosta projektien materiaalihankinnasta.

Veera on valmistunut Oulun yliopistolta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi vuonna 2020. Diplomityössään hän tutki yhteistoiminnallisten rakennushankkeiden suunnitteluprosessin kehittämistä. Vapaa-ajallaan Veera viihtyy lentopallokentillä ja ystävien seurassa.

Mikko Tuohino ›

Projektipäällikkö, DI

puh. 050 533 4990
mikko.tuohino@vison.fi

Mikko toimii Visonilla hankinta- ja projektikonsultoinnin asiantuntijana. Mikko on aikaisemmin työskennellyt rakennusalan työmaa- ja suunnittelutehtävissä, sekä tutkimus- ja kehitystyön parissa. Uuden oppimisen kiinnostus on aina ohjannut Mikon urapolkua.

Mikkoa kiinnostaa rakentamisen ja varsinkin suunnittelupuolen kehittäminen. Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa ja ehtiessään myös sulkapallon pelaamisen ja vaeltamisen parissa.

Samppa Roimela

Samppa Roimela ›

Konsultti, ekonomi

puh. 044 504 8951
samppa.roimela@vison.fi

Sampan tehtäviin kuuluvat asiakasprojektien ja projektikonsultoinnin tukitehtävät, asiakirjojen valmistelu ja dokumentointi sekä muut sisäiseen kehitykseen liittyvät tehtävät. Hänen ydinosaamistaan ovat analytiikkaan ja talouteen liittyvät tehtävät.

Vapaa-aikaansa hän viettää ystäviensä seurassa, keittiössä tai Arsenalin otteita seuraten.

Maarit Taponen ›

Hallintokoordinaattori, BBA

puh. 040 735 7896
maarit.taponen@vison.fi

Maarit vastaa Visonin talous- ja henkilöstöhallinnosta, pitää toimiston pystyssä ja huolehtii, että konsultit saavat hoitaa hommansa.

Maarit on liiketalouden tradenomi Haaga Helian ammattikorkeakoulusta ja hän suorittaa tällä hetkellä kauppatieteiden maisteriopintoja Turun yliopistoon.

Vapaa-ajallaan Maarit treenailee tavoitteellisesti ja käy ahkerasti avannossa.

Karoliina Kumpulainen ›

Avustava konsultti, ON

puh. 040 741 3916
karoliina.kumpulainen@vison.fi

Karoliina työskentelee Visonilla avustavana konsulttina. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat Visonin asiakasprojekteihin liittyvät avustavat tehtävät, hankintojen suunnitteluun ja läpivientiin liittyvät tehtävät sekä muut Visonin sisäiseen kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Karoliina opiskelee oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistossa.

Vapaa-ajallaan Karoliina tykkää nauttia hyvästä ruuasta ja kokeilla monipuolisesti uusia lajeja. Tällä hetkellä hän harjoittaa mielenrauhaansa joogaamalla ja kärsivällisyyttään opettelemalla golfaamaan.

Anni Jolkkonen ›

Viestintäassistentti, HuK

puh. 040 480 4313
anni.jolkkonen@vison.fi

Anni toimii Visonilla viestintäassistenttina ja osallistuu erityisesti sosiaalisen median uutisoinnin kehittämiseen. Työnkuvaan kuuluu yleisesti ulkoinen viestintä, sen suunnittelu ja sisällön tuottaminen.

Anni opiskelee journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja tekee töitä Keski-Suomesta käsin muutaman päivän viikossa opintojen ohella. Vapaa-ajalla Anni viihtyy joogamatolla tai tanssisalissa.

Eemeli Inkala ›

Avustava konsultti, TkK

puh. 044 282 6948
eemeli.inkala@vison.fi

Eemeli toimii Visonilla avustavana konsulttina. Hänen tehtäviinsä kuuluvat asiakasprojekteihin ja projektikonsultointiin liittyvät konsulttitehtävät sekä muut yrityksen tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Parhaillaan Eemeli opiskelee diplomi-insinööriksi Aalto-yliopiston Building Technology -maisteriohjelmassa. Vapaa-aikaansa Eemeli viettää jäähallilla rakkaan harrastuksensa jääkiekon parissa: joko valmentamassa junioreita tai itse kaukalossa rähisemässä.

Sinustako uusi visonääri?

Vison hakee koko ajan nuoria ja kokeneempia ammattilaisia kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatehtäviin

 • julkisiin hankintoihin
 • rakennuttamistehtäviin
 • projektikonsulteiksi
 • lean-asiantuntijoiksi

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja soveltuvaa akateemista loppututkintoa sekä kykyä ja motivaatiota itsensä haastamiseen, uusien asioiden jatkuvaan opetteluun sekä rakennusalan kulttuurin muuttamiseen. Odotamme myös Office 365 -työkalujen hyvää hallintaa sekä kykyä suulliseen ja kirjalliseen asioiden esittämiseen.

Laskemme eduksi kaikki näytöt julkisista hankinnoista, rakennuttamis- tai projektipäällikkötehtävistä, työmaan johtamisesta, suunnittelun ja/tai tuotannon ohjauksesta, IPT-hankkeista, big room -toiminnasta, lean-rakentamisen perusteista tai akateemisesta tutkimustyöstä. Sekä tietysti kielitaidon ja muut meriitit piirinmestaruuskilpailuista kaikkiin mahdollisiin huippusaavutuksiin.

Tarjoamme aidosti iloisen ja motivoituneen sekä ketterän ja matalan työyhteisön, hyvin erilaisia asiakasprojekteja strategiakonsultoinnista vaativiin kilpailutuksiin ja kompleksisiin rakennusprojekteihin, aikatauluohjauksesta tahtituotannon nyansseihin.

Jos olet kiinnostunut työstä rakennusalan aallonharjalla, laita meiliä tai toimita hakemuksesi: jani.saarinen@vison.fi

Vahvistamme asemaamme kiinteistö- ja rakennusalan liikkeen- ja projektijohdon kehittämisessä

Virtauta urapolkusi – etsimme hankinta- ja projektikonsultoinnin osaajaa!

Etsimme vanhempaa konsulttia tai projektipäällikköä IPT- ja muiden rakennushankkeiden hankinta- ja/tai projektinkonsultoinnin tehtäviin. Voit olla jo valmiiksi kokenut ammattilainen tai innokas ja motivoitunut kasvamaan vastuulliseen rooliin.   Pääasialliset työtehtäväsi Tehtäväkenttäsi vanhempana konsulttina tai projektipäällikkönä on monipuolinen ja voit toimia mm. seuraavanlaisissa tehtävissä:  Vastaat tai …

07.03.2023|

Rauli Wallén Visonin uudeksi liiketoimintajohtajaksi

Vison on nimittänyt uudeksi liiketoimintajohtajakseen Rauli Wallénin, joka vastaa yrityksen projektikonsultoinnin kehittämisestä ja vetämisestä. Tuplainsinööri Oulun ammattikorkeakoulusta ja Tampereen teknillisestä yliopistosta on yhteistoiminnallisten mallien asiantuntija. Hän viihtyy projekteilla asiakkaiden kanssa ja on kiinnostunut isojen hankkeiden tuotantosysteemien suunnittelusta. Visonissa on tapahtunut vuoden vaihteessa organisaatiomuutos, kun Miika …

01.03.2023|

Vison’s Season’s Greetings 2022

Juhlien ja suurten myllerrysten vuosi  Vuosi 2022 on kulunut kovin ristiriitaisissa tunnelmissa. Maailmaa ovat ravistelleet Ukrainan sota ja energiakriisi sekä korkotason nousu ja inflaatio, jota kukaan ei osannut ennustaa. Samaan aikaan melkein koko rakennusalalla ja Visonilla on mennyt kovin hyvin.  Juhlimme 10-vuotista taivaltamme Villa …

21.12.2022|

Yhteistoiminnallisten IPT-hankkeiden kilpailutusten konkari

Juha Virolainen on Visonin juristi ja yksi yrityksen partnereista. Hän on työskennellyt rakennusalaan liittyvien julkisten hankintojen parissa vuodesta 2004 ja Visonin riveihin hän liittyi tammikuussa 2017. Juha on ollut mukana yhteistoiminnalisten IPT-hankkeiden kilpailutuksissa siitä asti, kun niitä on tehty Suomessa. Julkisilla hankinnoilla tarkoitetaan sellaisia …

20.12.2022|

Visonin valta vaihtuu vuodenvaihteessa

Vison Oy on nimittänyt Miika Ronkaisen managing partneriksi 1.1.2023 alkaen vastaamaan yrityksen operatiivisesta johtamisesta ja uuden strategian toteuttamisesta. Aiemmin toimitusjohtajana toiminut Jani Saarinen siirtyy samalla yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi. Miika on työskennellyt Visonissa vuodesta 2015 ja toiminut viime vuodet yrityksen projektikonsultoinnista vastaavana liiketoimintajohtajana. Hän on …

24.11.2022|

Eemeli Inkala Visoniin

Eemeli Inkala aloittaa 1.11.2022 Visonin uutena avustavana konsulttina. Avustavan konsultin työnkuvaan kuuluu asiakasprojekteihin ja toimeksiantoihin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät. Eemeli on kone- ja rakennustekniikan kandidaatti ja suorittaa tällä hetkellä diplomi-insinööriopintoja Aalto-yliopistossa. Hän on tehnyt kandidaatintutkielmansa tahtituotannon soveltuvuudesta sillanrakentamiseen ja aiempaa työkokemusta hänellä on …

01.11.2022|
Go to Top