Vison2023-06-08T15:01:12+03:00

Vison on vaativien hankkeiden asiantuntija

Tarjoamme kompleksisten projektien ja palveluiden hankintoihin ja lean-rakentamiseen liittyvää konsultointia sekä organisaatio- ja projektitason koulutusta ja valmennusta.
 • Olemme toimineet konsultteina noin sadassa integroidussa projektitoimituksessa sekä useissa kymmenissä muissa vaativissa julkisissa hankinnoissa. Hankkeidemme yhteenlaskettu arvo on n. 8 mrd. euroa.

 • Missionamme on suomalaisen projektiosaamisen ja lean-rakentamisen kehittäminen sekä kiinteistö- ja rakennusalamme nostaminen maailman parhaaksi.

 • Vison on perustettu vuonna 2012. Helsingin ja Oulun toimistoissamme työskentelee yhteensä 21 asiantuntijaa.

Vison lukuina (3/2023)

IPT-hankkeet noin 100 kpl
Allianssit
Allianssimalliin perustuvat palvelut
57 kpl
9 kpl
Tahtituotantoprojektit lähes 40 kpl
Projektien arvo n. 8 mrd. €
Lean-koulutusten asiakaspalaute 4,5 (asteikolla 1-5)
Henkilökuntamme 21
Toimistot Helsinki ja Oulu
Kasvumme vuodessa n. 10 %
Liikevaihto (2021-2022) 3,1 M€
Liikevoitto yli 10 %

Tekijät palveluksessasi

Nina Flinck ›

Projektipäällikkö, ARK

puh. 044 040 1515
nina.flinck@vison.fi

Nina työskentelee Visonissa projektien hankinta- ja projektikonsultoinnin sekä tilaajaorganisaatioille suunnatun tutkimus- ja kehityshankkeen koordinoinnin parissa.

Työssään Nina hyödyntää arkkitehdin taustaansa, Aalto-yliopiston organisaatiopsykologian ja Helsingin yliopiston vuorovaikutustutkimuksen teorioita sekä ISO 9001 Lead Auditorin ja Systeemisen Business Coachin näkökulmia joustavasti asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Ninan sydäntä lähellä ovat systeemien ja kulttuurin muuttaminen sekä yhteistoiminnallisen tekemisen ja jatkuvaa kehitystä tukevan ajattelun vahvistaminen. Ninalla on tavoitteena saada aikaan myös väitöskirja projektiosapuolten keskinäisestä vuorovaikutuksesta ja toimijuudesta rakennushankkeessa Tampereen yliopistossa.

Ajatusten virittämiseksi Nina lukee kirjoja, maalaa muotokuvia ja ulkoilee Suomen huikeankauniissa luonnossa.

Aleksi Heinonen ›

Partner, DI

puh. 050 487 1477
aleksi.heinonen@vison.fi

Aleksi vastaa vaativien projektien virtauttamisesta ja tahtituotannon konsultoinnista.

Hän on yksittäisvirtaavan tahtituotannon kansainvälinen pioneeri, joka valmentaa rakentajia kuromaan valmistavan teollisuuden tuottavuuden sadan vuoden etumatkaa. Hän virkistäytyi jo opiskeluaikanaan arkkitehtiosaston kirjastossa, mutta löysi rakennusalalle vasta Nokian ja Karibian risteilylaivaremonttien jälkeen. Hän on opiskellut tuotekehitystä ja teollisuustaloutta ja valmistunut diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta vuonna 2007.

Vapaa-aikaansa Aleksi viettää viisihenkisen perheen kanssa rentoutuen mökillä, veneillen tai lasten harrastusten parissa.

Eemeli Inkala ›

Avustava konsultti, TkK

puh. 044 282 6948
eemeli.inkala@vison.fi

Eemeli toimii Visonilla avustavana konsulttina. Hänen tehtäviinsä kuuluvat asiakasprojekteihin ja projektikonsultointiin liittyvät konsulttitehtävät sekä muut yrityksen tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Parhaillaan Eemeli opiskelee diplomi-insinööriksi Aalto-yliopiston Building Technology -maisteriohjelmassa. Vapaa-aikaansa Eemeli viettää jäähallilla rakkaan harrastuksensa jääkiekon parissa: joko valmentamassa junioreita tai itse kaukalossa rähisemässä.

Anni Jolkkonen ›

Viestintäassistentti, HuK

puh. 040 480 4313
anni.jolkkonen@vison.fi

Anni toimii Visonilla viestintäassistenttina ja osallistuu erityisesti sosiaalisen median uutisoinnin kehittämiseen. Työnkuvaan kuuluu yleisesti ulkoinen viestintä, sen suunnittelu ja sisällön tuottaminen.

Anni opiskelee journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja tekee töitä Keski-Suomesta käsin muutaman päivän viikossa opintojen ohella. Vapaa-ajalla Anni viihtyy joogamatolla tai tanssisalissa.

Harri Kailasalo ›

Executive advisor, eMBA, DI

harri.kailasalo@vison.fi

Harri on Visonin verkostokumppani ja toimii yrityksen executive advisorina. Hän keskittyy toimialan tilaajien ja yritysten strategisen tason kehittämiseen sekä vaativimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakasprojekteihin.

Harrilla on pitkä kokemus rakennusalan johtotehtävistä Lemminkäinen Oyj:stä sekä YIT Oyj:stä, jossa hän on viimeksi toiminut johtoryhmän jäsenenä ja vastannut infratoimialan johtamisesta. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä mm. EK:n ja Rakennusteollisuus RT:n hallituksessa sekä eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen hallintoneuvostossa.

Vapaa-ajallaan Harri harrastaa maasto- ja maantiepyöräilyä, metsä- ja tunturihiihtoa, vapaalaskua, suunnistusta sekä metsästystä ja kalastusta. Myös ruuanlaitto kuuluu hänen intohimoihinsa.

Samu Korhonen ›

Projektipäällikkö, DI, RAP

puh. 050 348 3881
samu.korhonen@vison.fi

Samu on kiinnostunut projektien tiedolla johtamisesta ja tilannekuvista. Pulpettipaikka on Oulussa, mutta digitalisaatiota hän edistää minne vain Suomessa. Samu on käynyt tutkinnot talonrakentajasta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi ja toiminut useissa rakennushankkeen rooleissa.

Moninäkökulmaisuus mahdollistaa eri tasoilla syntyvän datan tunnistamisen, mikä on tärkeää tilannekuvien ja tiedolla johtamisen kannalta. Samun teesi on, että yksinkertaisetkin asiat kannattaa systemaattisesti kirkastaa tilannekuvaksi. Se parantaa juuritason tekemisen digitaalista jalanjälkeä, josta käynnistyy hyvä kierre.

Vapaa-ajalla Samu laittaa elektroniikan taka-alalle ja suuntaa luontoon juoksemaan, pyöräilemään, kiipeilemään, laskemaan tai ihan vain vaeltamaan ja olemaan. Parhaat oivallukset syntyvät usein luonnollisessa tilassa.

Sari Koskelo ›

Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 040 419 4941
sari.koskelo@vison.fi

Sari työskentelee Visonin Oulun tiimissä ja on mukana myös eteläisen Suomen toimeksiannoissa hankkeiden elinkaaren eri vaiheissa. Lisäksi hän on tiiviisti mukana rakennusalan tutkimus- ja kehityshankkeiden koordinoinnissa.

Mielenkiintoiset toimeksiannot ja uudet haasteet motivoivat Saria jatkuvasti kehittämään omaa osaamistaan sekä haastamaan myös muita osapuolia kehittymään. Asiakasprojekteissa hän nauttii yhdessä tekemisestä ja prosessien kehittämisestä, joka tähtää projektin menestyksekkääseen läpivientiin sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Vapaa-ajallaan Sari urheilee, tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Karoliina Kumpulainen ›

Avustava konsultti, ON

puh. 040 741 3916
karoliina.kumpulainen@vison.fi

Karoliina työskentelee Visonilla avustavana konsulttina. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat Visonin asiakasprojekteihin liittyvät avustavat tehtävät, hankintojen suunnitteluun ja läpivientiin liittyvät tehtävät sekä muut Visonin sisäiseen kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Karoliina opiskelee oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistossa.

Vapaa-ajallaan Karoliina tykkää nauttia hyvästä ruuasta ja kokeilla monipuolisesti uusia lajeja. Tällä hetkellä hän harjoittaa mielenrauhaansa joogaamalla ja kärsivällisyyttään opettelemalla golfaamaan.

Lauri Merikallio ›

Partner, DI

puh. 040 045 0217
lauri.merikallio@vison.fi

Lauri toimii valmentajana ja lean-rakentamisen konsulttina hankkeiden syntyvaiheista niiden käyttöönottoon.

Lauri sai lean-rakentamisen kipinän ja teoriaosaamisen Berkeleyn yliopiston tutkijana, minkä jälkeen hän on ollut valmentamassa ja konsultoimassa kymmenissä eri hankkeissa, joissa on sovellettu mm. projektisysteemin suunnittelua, aikaista integraatioita, projektijohtajien sparrausta, integroitujen tiimien kehittämistä ja jatkuvaa parantamista, big room -toimintaa, suunnittelun- ja rakentamisen ohjausta, Last Planner Systemin käyttöönottoa sekä tahtituotantoa.

Lauri on valittu sekä Vuoden Rakennusinsinööriksi että Vuoden tiemieheksi. Valinnat kertovat tosin enemmän hänen konsultoimiensa projektien onnistumisesta kuin hänestä itsestään. Lauri nauttii perhe-elämästä, purjehtimisesta, musiikin tekemisestä ystäviensä kanssa ja fyysisen kuntonsa ylläpitämisestä.

Tarja Merikallio ›

Partner, TkT

puh. 050 434 8335
tarja.merikallio@vison.fi

Tarja vastaa Visonin lean-rakentamiseen liittyvästä koulutus-, valmennus- ja kehitystoiminnasta toimien samalla lean-rakentamisen ja lean-johtamisen valmentajana. Tarjan erityisosaamista ovat myös betonirakentaminen sekä rakentamisen kosteudenhallinta.

Tarja on toiminut aiemmin Betoniyhdistyksen toimitusjohtajana, lean-rakentamiseen liittyvissä kehittämistehtävissä Lemminkäinen Infra Oy:ssä, tutkijana University of California Berkeleyssä sekä rakentamisen kosteudenhallinnan asiantuntijana ja yrittäjänä. Lisäksi hän toimii mm. RIL ry:n hallituksessa (2019-2022). Tarja on myös opiskellut tantriseksi elämäntaidon valmentajaksi (Tantric Life Coach) hyödyntäen saamiaan oppeja niin lean-valmentajana kuin johtamisen mentorina.

Vapaa-aikaansa Tarja viettää mieluusti Lapissa vaellellen joko sukset tai vaelluskengät jalassa sekä lastenlasten kanssa puuhastellen. Harrastuksiin kuuluu myös kuntourheilu sekä kuvanveisto.

Eero Moilanen ›

Partner, DI
Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 0400 586 420
eero.moilanen@vison.fi

Eero toimii valmentajana yksilö- ja organisaatiotasolla rakennushankkeen elinkaaren eri vaiheissa.

Eeroa innostavat projekteissa kaikki e-kirjaimella alkavat aiheet:

 • eettisyys
 • ekologisuus
 • ekonomisuus
 • esteettisyys
 • eeppisyys
 • etnisyys
 • ekosysteemi
 • etymologia

Eero hakee mittakaavoja ja voimaa yhdessä tekemisen haasteille ja mahdollisuuksille lähiluonnosta. Häntä innostavat henkevät eräretket ja ultramatkat ympäri vuoden.

Veera Muukkonen ›

Projektipäällikkö, DI
Pohjoinen ulottuvuus, Oulu

puh. 040 827 8170
veera.muukkonen@vison.fi

Veera on osa Visonin Oulun tiimiä ja on mukana konsultoimassa asiakasprojekteilla, sekä ryhmähankkeiden tapahtumien järjestämisessä. Veeran erityisosaamisalueisiin kuuluu hankintakonsultointi, prosessien kehittäminen, lean ja erilaisten virtuaalisten tapahtumien järjestäminen. Aiempaa työkokemusta hänellä on mm. teollisesta tuotannosta projektien materiaalihankinnasta.

Veera on valmistunut Oulun yliopistolta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi vuonna 2020. Diplomityössään hän tutki yhteistoiminnallisten rakennushankkeiden suunnitteluprosessin kehittämistä. Vapaa-ajallaan Veera viihtyy lentopallokentillä ja ystävien seurassa.

Anders Nordström ›

Partner, DI

puh. 040 525 5561
anders.nordstrom@vison.fi

Anders vastaa julkisten infra- ja muiden rakennushankkeiden toteutusmallien suunnittelusta ja kilpailuttamisesta kouluista ja sairaaloista raitioteihin.

Anders on erikoistunut asiakkaan ja eri osapuolten yhteistoiminnan tukemiseen. Hän on toiminut johtotehtävissä rakennusyrityksissä sekä erilaisissa julkisen sektorin johtotehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus toimialan kansainvälisistä ja kotimaisista järjestöistä (mm. PANK, SVMF, RIL, PTL).

Anders on myös Ruotsissa sertifioitu ”partneringledare”. Vapaa-ajallaan hän viihtyy puutöissä vasara kädessä.

Antti Piirainen ›

Projektinjohtokonsultti, DI

puh. 0400 777 705
antti.piirainen@vison.fi

Antti työskentelee yhdessä asiakkaiden kanssa kiinteistö- ja rakennusalan arvontuoton ja tuottavuuden parantamiseksi.

Hän on kiinnostunut lean-filosofiasta, integroiduista projektitoteutuksista sekä projektien johtamisen fasilitoinnista ja kehittämisestä. Hänellä on kokemusta yli kolmenkymmenen integroidun projektitoteutuksen hankinta-, kehitys- ja toteutusvaiheista Suomen ensimmäisistä alliansseista alkaen. Antti on ennen Vison-uraa toiminut yli 10 vuotta julkisen hallinnon ja noin 15 vuotta liiketoimintojen johtotehtävissä.

Antti on koulutukseltaan DI ja nauttii taiteesta, musiikista ja tutustumisesta eri kulttuureihin ja pelaa mielellään golfia.

Hannu Ratamäki ›

Partner

puh. 040 081 8215
hannu.ratamaki@vison.fi

Hannun osaamisalueita ovat erilaiset rakennusprojektien toteutusmuodot, projektijohtaminen, kaupunkirakentaminen ja lean-johtaminen. Hän tuntee tuotannonohjauksen arjen haasteet ja pystyy tarjoamaan niihin helpotusta. 

Hannu on pitkän linjan infrarakentaja, joka viihtyy työmaalla saappaat savessa ja nauttii hyvästä sparraavasta keskustelusta. Hänellä on laaja kokemus erilaisten haastavien projektien läpiviennistä vaativissa kaupunkiympäristöissä eri vastuutehtävissä. 

Vapaalla Hannu nauttii perheensä kanssa matkailusta ja viihtyy Lapin luonnossa erilaisten harrastusten parissa, esimerkiksi joilla kalastellen ja retkeillen sekä talvisten tuntureiden rinteitä kiiveten ja laskien.

Samppa Roimela

Samppa Roimela ›

Konsultti, ekonomi

puh. 044 504 8951
samppa.roimela@vison.fi

Samppa toimii projektikonsultoinnin asiantuntijana, joka pyrkii täyttämään asiakkaan tarpeet sekä ratkaisemaan eteen tulevat ongelmat käsittelemällä ja muokkaamalla projektiin liittyvää tietoa. Hänen erikoisosaamistaan ovat digitaalisten tilannekuvien rakentaminen sekä muut datankäsittelyyn ja tiedolla johtamiseen liittyvät tehtävät.

Samppa on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi LUT-yliopistosta vuonna 2022. Hän kirjoitti pro gradu -tutkielmansa tuottojakaumamenetelmän soveltuvuudesta riskivarauksen laskentaan.

Vapaa-aikaansa Samppa viettää ystäviensä seurassa, keittiössä tai seuraten Arsenalin otteluita seuraten.

Miika Ronkainen ›

Managing partner, DI

puh. 040 861 0938
miika.ronkainen@vison.fi

Miika toimii lean-valmentajana ja vastaa projektien integroinnin ja virtaustehokkuuden kehittämisestä. 

Miika on valmentanut kymmenien projektien yhteistoimintaa, fasilitoinut toistasataa Villego-simulaatiopeliä ja konsultoinut vaikeita tahtituotantohankkeita. Hän on innokas kehittäjä, joka nauttii aidosti uusista haasteista ja asiakkaidensa auttamisesta.

Miika on koulutukseltaan tuotantotalouden DI. Työn ohella hän rentoutuu perheensä kanssa seikkaillen, pianoa soittaen ja monipuolisesti liikkuen.

Elias Räinä ›

Avustava konsultti, TtK

puh. 050 434 4886
elias.raina@vison.fi

Elias toimii avustavana konsulttina, jonka tehtäviin kuuluu avustaminen erilaisissa asiakasprojekteissa koskien mm. strategia-, hankinta- ja projektikonsultointia.

Elias suorittaa DI-opintoja Tampereen yliopistossa pääaineenaan strateginen teknologia- ja projektijohtaminen.

Jani Saarinen ›

Partner, DI
Hallituksen puheenjohtaja

puh. 0400 625 670
jani.saarinen@vison.fi

Jani vastaa vaativien kiinteistö- ja rakennushankkeiden sekä julkisten hankintojen toteutusmalleista ja kilpailuttamisista raitioteistä kirkkoihin, ICT-hankkeisiin sekä palvelusopimuksiin.

Jani on erikoistunut strategiseen johtamiseen ja asiakkaidensa jatkuvaan haastamiseen. Aiemmin hän toimi Suomen vanhimman insinööritoimiston toimitusjohtajana, RAKLI ry:ssä sekä tätä ennen infra-alan johtotehtävässä julkisella sektorilla. Hänellä on laaja kokemus ja osaaminen kiinteistö- ja rakennusalasta asuntotuotannosta infrahankkeisiin ja rahoitusmalleista erilaisiin sopimusmuotoihin sekä toimialan kotimaisista ja kansainvälisistä järjestöistä.

Jani on myös sertifioitu kiinteistöjohtaja ja Tampereelta valmistunut lasimestari ja yhdyskuntarakentamisen DI, joka pelaa kahdenlaista palloa ja nuuhkii viinejä.

Maarit Taponen ›

Hallintokoordinaattori, BBA

puh. 040 735 7896
maarit.taponen@vison.fi

Maarit vastaa Visonin talous- ja henkilöstöhallinnosta, pitää toimiston pystyssä ja huolehtii, että konsultit saavat hoitaa hommansa.

Maarit on liiketalouden tradenomi Haaga Helian ammattikorkeakoulusta ja hän suorittaa tällä hetkellä kauppatieteiden maisteriopintoja Turun yliopistoon.

Vapaa-ajallaan Maarit treenailee tavoitteellisesti ja käy ahkerasti avannossa.

Mikko Tuohino ›

Projektipäällikkö, DI

puh. 050 533 4990
mikko.tuohino@vison.fi

Mikko toimii Visonilla julkisten hankintojen ja projektikonsultoinnin asiantuntijana. Hän on aikaisemmin työskennellyt rakennusalan työmaa- ja suunnittelutehtävissä. Uuden oppimisen kiinnostus on aina ohjannut Mikon urapolkua.

Mikkoa kiinnostaa rakentamisen kokonaisvaltainen kehittäminen aina projektin osapuolien hankinnan valmistelusta työmaalla toteutukseen. Vapaa-aikaansa hän viettää perheen ja ystävien kanssa sekä ehtiessään myös sulkapallon pelaamisen ja vaeltamisen parissa.

Rami Tuokko ›

Partner, DI

puh. 041 544 7187
rami.tuokko@vison.fi

Rami vastaa kiinteistö- ja rakennusprojektien strategia- ja hankintakonsultoinnista. Hän hallitsee projektisysteemien suunnittelun, toteutusmuodot ja hankintamenettelyt sekä projektien johtamisen suunnittelusta toteutukseen.

Rami viihtyy parhaiten kompleksisten, vakiintuneita toimintamalleja haastavien toimeksiantojen parissa. Hän on kiinteistöjohtamisen DI Teknillisestä korkeakoulusta ja entinen puoliammattilainen estejuoksija.

Vapaa-aikaansa Rami viettää vaimon kanssa rintamamiestaloa rempaten ja koiran kanssa lenkkipolkuja jolkotellen.

Juha Virolainen ›

Partner, OTK

puh. 040 162 6216
juha.virolainen@vison.fi

Juha toimii yhteistoiminnallisten sopimusten, hankintaprosessien ja julkisten hankintojen asiantuntijana.

Hän on havainnut käytännössä, että rakentamisen hankinnoissa ja sopimussuhteissa on hyvä kokeilla uusia tapoja, joilla edistetään osapuolten yhteistoimintaa ja vähennetään rakenteisiin ja vakiintuneisiin periaatteisiin liittyvää ylimääräistä työtä ja kitkaa. Näin päästään keskittymään itse asiaan.

Juha ulkoilee työn vastapainoksi ja nikkaroi omakotitalon ja kesämökin kanssa.

Rauli Wallén ›

Liiketoimintajohtaja, DI

puh. 050 536 0234
rauli.wallen@vison.fi

Rauli vastaa Visonin projektikonsultoinnin liiketoiminnasta. Projektikonsultoinnin liiketoiminnan johtamisen lisäksi Rauli käyttää suurimman osan työajastaan asiakkaiden kanssa ongelmien ratkaisemiseen ja yhdessä asioiden eteenpäin viemiseen aina hankintavaiheesta tahtituotannon läpivientiin asti.

Hän on kiinnostunut koko alan kehittämisestä, ratkoo innolla asiakkaidensa haasteita ja valmentaa heitä kohti tehokkaampia tapoja toimia.

Vapaa-aikansa Rauli pyhittää perheelleen, haaveilulle omasta rakennusprojektista sekä tuuliselle ulkosäälle veneensä kanssa.

Olli Yrjänä ›

Avustava konsultti, TkK

puh. 040 183 1256
olli.yrjana@vison.fi

Olli tekee Visonille diplomityötä liittyen yhteistoiminnallisten sairaalahankkeiden johtaviin sairaalarakennuttajiin. Hän opiskelee Oulun yliopistossa Tuotantotalouden diplomi-insinööriksi tarkoituksenaan valmistua kevään 2023 aikana.

Vapaa-ajalla voit löytää Ollin mitä yllättävimpien harrastuksien parista. Hän laulaa suurissa kuoroissa, yksin laulutunnilla tai pelailee lautapelejä ystävien kanssa ja milloin hän kuuntelee äänikirjaa, podcasteja tai musiikkia samalla kun neuloo, leipoo tai maalaa.

Sinustako uusi visonääri?

Tällä hetkellä etsimme traineeta 3-6 kuukauden harjoitteluun sekä vanhempaa konsulttia tai projektipäällikköä hankinta- ja projektikonsultin tehtäviin. Lisätietoja täältä.

Vison hakee koko ajan nuoria ja kokeneempia ammattilaisia kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatehtäviin.

 • julkisiin hankintoihin
 • rakennuttamistehtäviin
 • projektikonsulteiksi
 • lean-asiantuntijoiksi

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja soveltuvaa akateemista loppututkintoa sekä kykyä ja motivaatiota itsensä haastamiseen, uusien asioiden jatkuvaan opetteluun sekä rakennusalan kulttuurin muuttamiseen. Odotamme myös Office 365 -työkalujen hyvää hallintaa sekä kykyä suulliseen ja kirjalliseen asioiden esittämiseen.

Laskemme eduksi kaikki näytöt julkisista hankinnoista, rakennuttamis- tai projektipäällikkötehtävistä, työmaan johtamisesta, suunnittelun ja/tai tuotannon ohjauksesta, IPT-hankkeista, big room -toiminnasta, lean-rakentamisen perusteista tai akateemisesta tutkimustyöstä. Sekä tietysti kielitaidon ja muut meriitit piirinmestaruuskilpailuista kaikkiin mahdollisiin huippusaavutuksiin.

Tarjoamme aidosti iloisen ja motivoituneen sekä ketterän ja matalan työyhteisön, hyvin erilaisia asiakasprojekteja strategiakonsultoinnista vaativiin kilpailutuksiin ja kompleksisiin rakennusprojekteihin, aikatauluohjauksesta tahtituotannon nyansseihin.

Jos olet kiinnostunut työstä rakennusalan aallonharjalla, laita meiliä tai toimita hakemuksesi: miika.ronkainen@vison.fi.

Visonissa tapahtuu

Tavoitteena paikka Pariisin olympialaisiin ja valmis kandidaatintutkinto

Espoolainen kilpapurjehtija Oskari Muhonen aloittaa Vison Oy:n avustavana konsulttina kesällä 2023. Hän tekee syksyn 2023 aikana yritykselle rakennusalan liiketoimintamallien kehittämiseen liittyvän kandidaatintyön. Työn tulee ohjaamaan projektikonsultoinnin liiketoimintajohtaja Rauli Wallén. Oskari on muun muassa aikuisten MM-hopeamitalisti, kolminkertainen alle 23-vuotiaiden Finnjolla-luokan maailmanmestari sekä kolminkertainen Suomen vuoden …

26.05.2023|

Vison vahvistuu kahdella tekijällä toukokuussa

TkK Elias Räinä aloitti Visonin avustavana konsulttina ja DI, RAP Samu Korhonen aloittaa projektipäällikkönä Oulun toimipisteessä toukokuussa. Elias Räinä suorittaa DI-opintoja Tampereen yliopistossa pääaineenaan strateginen teknologia- ja projektijohtaminen. Avustavana konsulttina hän tulee työskentelemään monipuolisesti erilaisissa asiakasprojekteissa mm. strategia-, hankinta- ja projektikonsultoinnin parissa. Lisäksi Elias …

04.05.2023|

Kouvolan Asunnot Oy kilpailuttaa kiinteistöpalvelunsa allianssimallilla ensimmäisenä Suomessa

Kouvolan Asunnot kilpailuttaa 165 asuinkiinteistönsä kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja siivouksen kahtena erillisenä palvelusopimuksena. Nelivuotisten sopimusten yhteenlaskettu arvo on vähintään 8 milj. euroa.  Kiinteistöpalvelut kilpailutetaan julkisena hankintana siten, että tarjouskilpailun voittaja saa valita alueensa ensiksi ja toiseksi tullut saa jäljelle jäävän alueen. Näistä eteläinen alue sisältää …

23.03.2023|

Harri Kailasalo Visonin executive advisoriksi

Vison kasvattaa liiketoimintaansa ja toimintansa vaikuttavuutta kokoamalla toimeksiantojensa tueksi eri alojen ammattilaisista muodostuvaa advisor-verkostoa. Yritys kutsuu Harri Kailasalon ensimmäiseksi verkostokumppanikseen ja executive advisoriksi. DI, eMBA Harri Kailasalo on aloittanut Visonin executive advisorina 20.3.2023. Hän tulee keskittymään tehtävässään toimialan tilaajien ja yritysten strategiseen kehittämiseen sekä …

21.03.2023|

Virtauta urapolkusi – etsimme hankinta- ja projektikonsultoinnin osaajaa!

Etsimme vanhempaa konsulttia tai projektipäällikköä IPT- ja muiden rakennushankkeiden hankinta- ja/tai projektinkonsultoinnin tehtäviin. Voit olla jo valmiiksi kokenut ammattilainen tai innokas ja motivoitunut kasvamaan vastuulliseen rooliin.   Pääasialliset työtehtäväsi Tehtäväkenttäsi vanhempana konsulttina tai projektipäällikkönä on monipuolinen ja voit toimia mm. seuraavanlaisissa tehtävissä:  Vastaat tai …

07.03.2023|

Rauli Wallén Visonin uudeksi liiketoimintajohtajaksi

Vison on nimittänyt uudeksi liiketoimintajohtajakseen Rauli Wallénin, joka vastaa yrityksen projektikonsultoinnin kehittämisestä ja vetämisestä. Tuplainsinööri Oulun ammattikorkeakoulusta ja Tampereen teknillisestä yliopistosta on yhteistoiminnallisten mallien asiantuntija. Hän viihtyy projekteissa asiakkaiden kanssa ja on kiinnostunut isojen hankkeiden tuotantosysteemien suunnittelusta. Visonissa on tapahtunut vuoden vaihteessa organisaatiomuutos, kun …

01.03.2023|
Go to Top