Vison Oy on valinnut Hannu Ratamäen yrityksen partneriksi 10.1.2022 alkaen. Hannu Ratamäki on toiminut viimeksi YIT Suomi Oy:n pohjarakentamisen yksikönjohtajana. Lisäksi hän toimii tällä hetkellä myös LCI Finland ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Ratamäki on rakennusalan pitkän linjan konkari, jolla on laaja kokemus erilaisten haastavien projektien läpiviennistä vaativissa kaupunkiympäristöissä. Hänen osaamisalueitaan ovat erilaiset rakennusprojektien toteutusmuodot, projektijohtaminen, kaupunkirakentaminen ja lean-johtaminen.

Visonin toimitusjohtaja Jani Saarisen mukaan ”Hannulla on vahvat näytöt vaativien rakennusprojektien johtamisesta. Lisäksi saamme hänestä merkittävän vahvistuksen lean-rakentamisen konsultointiin”

”Rakentaminen on joukkuelaji ja koen voimakasta tarvetta olla tässä mukana. Vison tarjoaa minulle loistavan mahdollisuuden tulla vaikuttamaan laajemmin koko toimialan kehittymiseen”, kertoo Ratamäki.

Lisätietoja