Vison Oy on valinnut Hannu Ratamäen yrityksen partneriksi 10.1.2022 alkaen. Hannu Ratamäki on toiminut viimeksi YIT Suomi Oy:n pohjarakentamisen yksikönjohtajana. Lisäksi hän toimii tällä hetkellä myös LCI Finland ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Ratamäki on rakennusalan pitkän linjan konkari, jolla on laaja kokemus erilaisten haastavien projektien läpiviennistä vaativissa kaupunkiympäristöissä. Hänen osaamisalueitaan ovat erilaiset rakennusprojektien toteutusmuodot, projektijohtaminen, kaupunkirakentaminen ja lean-johtaminen.

”Hannulla on vahvat näytöt vaativien rakennusprojektien johtamisesta. Lisäksi saamme hänestä merkittävän vahvistuksen lean-rakentamisen konsultointiin”, kertoo Visonin toimitusjohtaja Jani Saarinen.

”Rakentaminen on joukkuelaji ja koen voimakasta tarvetta olla tässä mukana. Vison tarjoaa minulle loistavan mahdollisuuden tulla vaikuttamaan laajemmin koko toimialan kehittymiseen”, kertoo Ratamäki.

Lisätietoja