Vison Oy on nimennyt kasvustrategiansa tueksi advisory boardin, jonka jäseniksi on kutsuttu Sampo Hietanen, Jyrki Perttunen ja Kimmo Rönkä. Advisory boardin puheenjohtajaksi on kutsuttu Minna Isoaho.

Visonin advisory boardilla on mittava kokemus liike-elämästä ja erilaisten yritysten johtamisesta. Kutsutut henkilöt täydentävät Visonin osaamista erityisesti strategisessa johtamisessa, liiketoiminnan kasvattamisessa ja lean-johtamisesta sekä asiakaslähtöisyydessä ja kiertotaloudessa.

”Visonilla on hieno missio rakennusalan muuttamiseksi, ainutlaatuinen osaaminen ja yrityksessä työskentelee erittäin motivoitunut joukko ammattilaisia. Yrityksen liiketoiminnan ja vaikuttavuuden kasvattaminen on haaste, joka sai meidät kiinnostumaan tehtävästä”, kertoo Minna Isoaho.

”Haluamme Visonissa vähän tuulettaa omia näkemyksiämme ja laajentaa käsitystämme kiinteistö- ja rakennusalan toimintaympäristön ja liiketoiminnan muutoksista.  Saamme advisory boardista uudenlaista tukea ja sparrausta yrityksen kehittämiseen”, jatkaa Visonin toimitusjohtaja Jani Saarinen.

Kuvassa Kimmo Rönkä (vas.), Minna Isoaho ja Jyrki Perttunen

Lisätietoja