Sari Koskelosta ja Rauli Wallénista Vison Oy:n uusia osakkeenomistajia

Visonin pitkän linjan konsultit DI Sari Koskelo ja DI Rauli Wallén on kutsuttu molemmat yrityksen osakkeenomistajiksi 1.6.2022 alkaen. Koskelo toimii tällä hetkellä projektinjohtokonsulttina Laakson yhteissairaalan allianssihankkeessa ja toimialan yritysten RAIN-kehityshankkeen koordinaattorina. Wallén toimii ja on toiminut lukuisissa Visonin hankinta- ja projektinjohtokonsultoinnin hankkeissa konsulttina ja projektipäällikkönä.

”Sari Koskelon ja Rauli Wallénin kutsuminen osakkeenomistajiksi on selkeä jatkumo heidän menestyksekkäälle työuralleen Visonissa. Nyt meitä on taas muutama omistaja lisää”, iloitsee Visonin toimitusjohtaja Jani Saarinen.

Vison Oy on aidosti kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama konsulttitoimisto. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on avainhenkilöidensä sitouttaminen ja omistuspohjan laajentaminen.

Lisätietoja

Sari Koskelo ja Rauli Wallén (kuva Sanna Nuutinen)