Vison Oy on nimittänyt Miika Ronkaisen managing partneriksi 1.1.2023 alkaen vastaamaan yrityksen operatiivisesta johtamisesta ja uuden strategian toteuttamisesta. Aiemmin toimitusjohtajana toiminut Jani Saarinen siirtyy samalla yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi.

Miika on työskennellyt Visonissa vuodesta 2015 ja toiminut viime vuodet yrityksen projektikonsultoinnista vastaavana liiketoimintajohtajana. Hän on uuden ajan projektijohtamisen ja lean-rakentamisen huippuosaaja. Miikalla on kokemusta jo kymmenistä vaativista rakennusprojekteista mm. Helsinki-Vantaan T2-terminaalista, Laakson yhteissairaalasta ja Kalasatamasta Pasilaan -raitiotiehankkeesta. Lisäksi Miika on toiminut viimeiset neljä vuotta Lean Construction Institute Finlandin toiminnanjohtajana edistäen suomalaista lean-rakentamista ja sen näkyvyyttä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Jani Saarisen mukaan Vison on kasvanut kymmenessä vuodessa neljän hengen tiimistä vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi.

”Olemme rakentaneet prosessimme ja toimintatapamme nyt sellaiseen kuntoon, että voimme alkaa tosissamme toteuttamaan visiotamme Suomen rakennusalan nostamisesta maailman kärkeen”, Jani kertoo.

”Nyt on sopiva hetki jakaa vastuuta ja nuorentaa firman johtoa. Miika on luonteva valinta ottamaan vastuun Visonin operatiivisesta johtamisesta. Meille senioreille jää enemmän aikaa myymiseen ja asiakasprojekteihin.  Ja samalla avautuu hyvä hetki pitää vähän lomaa ja nukkua vaikka pienet talviunet”, hän jatkaa.

Miika Ronkainen (vas.) ja Jani Saarinen