Vison kasvattaa liiketoimintaansa ja toimintansa vaikuttavuutta kokoamalla toimeksiantojensa tueksi eri alojen ammattilaisista muodostuvaa advisor-verkostoa. Yritys kutsuu Harri Kailasalon ensimmäiseksi verkostokumppanikseen ja executive advisoriksi.

DI, eMBA Harri Kailasalo on aloittanut Visonin executive advisorina 20.3.2023. Hän tulee keskittymään tehtävässään toimialan tilaajien ja yritysten strategiseen kehittämiseen sekä vaativimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakasprojekteihin.

”Näen Visonin erinomaisen mielenkiintoisena ja jo kansainvälisestikin tunnettuna yrityksenä, joka tekee oikeita asioita ja vie koko toimialaa uuteen suuntaan. Koen tämän positiivisena haasteena ja mahdollisuutena tuoda omaa osaamistani peliin ja oppia taas itsekin uusia asioita”, luonnehtii Kailasalo.

Kailasalolla on pitkä kokemus rakennusalan johtotehtävistä Lemminkäinen Oyj:stä sekä YIT Oyj:stä, jossa hän on viimeksi toiminut johtoryhmän jäsenenä ja vastannut infratoimialan johtamisesta. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä mm. EK:n ja Rakennusteollisuus RT:n hallituksessa sekä eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen hallintoneuvostossa.

”Nimitimme viime vuonna advisory boardin ja otamme nyt seuraavan askeleen kokoamalla asiakastoimeksiantojemme tueksi samoihin asioihin uskovia kovan luokan ammattilaisia. Emme pysty emmekä haluakaan tehdä näitä juttuja yksin, vaan yhdessä muiden toimijoiden kanssa”, kertoo Visonin hallituksen puheenjohtaja Jani Saarinen.

”Tunnemme Harrin jo kaukaa ja hän tuo meille vahvaa strategista osaamista”, jatkaa Saarinen.

Lisätietoja: