TkK Elias Räinä aloitti Visonin avustavana konsulttina ja DI, RAP Samu Korhonen aloittaa projektipäällikkönä Oulun toimipisteessä toukokuussa.

Elias Räinä suorittaa DI-opintoja Tampereen yliopistossa pääaineenaan strateginen teknologia- ja projektijohtaminen. Avustavana konsulttina hän tulee työskentelemään monipuolisesti erilaisissa asiakasprojekteissa mm. strategia-, hankinta- ja projektikonsultoinnin parissa. Lisäksi Elias saa vastatakseen yhteistoiminahankkeiden laajamittaisen datankeruun, jonka tuloksia päästään syyskaudella esittelemään.

Samu Korhonen on toiminut viimeksi projektipäällikkönä ja OYS2030 hankkeessa projekti-insinöörinä A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ssä. Hänellä on vuosien työkokemus lukuisista rakennuttamistehtävistä, ja hänen erityisosaamistaan ovat projektien tiedonhallinta, fasilitointi, virtuaaliset ympäristöt ja digitaaliset työkalut. Samu on kunnostautunut taitavana fasilitoijana niin fyysisten kuin virtuaalisten työstöjen parissa, ja hän tuo osaamistaan mm. IPT4- ja RAIN3-rymähankkeisiin ja muuhun työpajatyöskentelyyn.

”Elias on juuri sellainen toimeen tarttuva ja skarppi tekijä, mitä avustavilta konsulteiltamme haemme. Samu puolestaan tuo vahvaa osaamispohjaa tiedolla johtamisen kehittämiseen”, Visonin managing partner Miika Ronkainen iloitsee.

”Ajantasaisen ja helposti saatavilla olevan tiedon merkitys korostuu erityisesti kompleksisia projekteja johdettaessa. Siihen liittyvien tilannekuvien ja tiedonhallintaympäristön kiinnostavuus on noussut viime vuosina huimasti. Näihin tarpeisiin tahdomme jatkossa vastata yhä paremmin”, Miika jatkaa.

Lisätietoja:

Samu Korhonen (vas.) ja Elias Räinä