DI Sari Koskelo siirtyy aluejohtajaksi ja Visonin Oulun toimiston vetovastuuseen 1.8.2023.  Sari on kerryttänyt kokemusta useista rakennusalan kehityshankkeista sekä projekteista ympäri Suomen. Tällä hetkellä hän toimii mm. Laakson yhteissairaala -allianssissa kehityspäällikkönä. Uudessa tehtävässään Sari vetää Oulun tiimiä sekä vastaa alueellisesti liiketoiminnasta Jyväskylästä Rovaniemelle asti.

Sarin mukaan koko rakennusalan kehittymisen ja tuottavuuskasvun näkökulmasta opit ja kokemukset isommista ja kehityksen kärkihankkeista tulee saada vietyä erilaisiin ja eri kokoisiin hankkeisiin.

“Sujuva rakennushankkeen läpivienti pitäisi olla alan jokaisen toimijan päämäärä. Tavoitteenani on, että voimme jatkossa soveltaa näitä oppeja erilaisissa hankkeissa vahvemmin myös pohjoisempana Suomessa”, hän kertoo.

Pohjoisen toiminnasta tähän asti vastannut Eero Moilanen jatkaa aktiivisesti osana Oulun tiimiä.

”Sari tuo erinomaisesti omaa osaamistaan ja asennettaan niin Visonin johtoryhmään kuin pohjoisen tekemiseenkin. Uskon, että siitä kiittävät sekä meidän asiakkaamme että me visonilaiset – ainakin minä kiitän jo nyt ja tarjoan täyden tukeni Sarille!” Eero sanoo.

”Pohjoisen kapulanvaihto on luonteva jatkumo uuden strategiamme toteutuksessa. Sari ei kaihda uusia haasteita ja hänellä on pohjalla kattava osaaminen kaikista liiketoiminnoistamme. Eeron ja Sarin hyvässä yhteistyössä pohjoinen ulottuvuus kukoistaa jatkossakin”, managing partner Miika Ronkainen kommentoi.

Lisätietoja: