VTM Sofia Moilanen aloitti Visonin konsulttina Helsingin toimistolla 22.1.2024.  Sofian työnkuvaan tulee kuulumaan työmaiden tilannekuvien ja tiedolla johtamisen kehittäminen, ja hän tulee työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa.

Sofia siirtyy Visonille Skanska Oy:lta, jossa hän on toiminut kehitysinsinöörinä. Hänen vastuullaan on ollut mm. rakentamisen prosessin tiedolla johtamisen kehittäminen, datan laadun parantaminen sekä työmaiden tukeminen datamatkalla.

Sofia on työskennellyt aikaisemmin Visonilla kesällä 2021, jolloin hän oli mukana tekemässä ensimmäisiä allianssihankkeiden tilannekuvia. Nyt häntä kiinnostaa erityisesti hankkeilla työskentely ja niiden prosessien kehittäminen nimenomaan työmaan tarpeet edellä.

”On mukava palata takaisin töihin Visonille ja päästä työskentelemään tiedolla johtamisen näkökulmasta Suomen kehittyneimpien rakennushankkeiden parissa”, hän sanoo.

Managing partner Miika Ronkaisen mukaan on ollut hienoa nähdä, miten tiedolla johtamiseen panostaminen on lähtenyt leviämään alalla.

”Sofian tulo tiimiin kasvattaa mahdollisuuksiamme auttaa tässä asiakkaitamme yhä laajemmin hankkeiden eri vaiheissa työmaa-arkeen asti”, Miika kommentoi.

Lisätietoja