Voimme iloksemme ilmoittaa, että Vison on yhdessä BrainTeam OÜ:n kanssa valittu Viron Rail Baltican allianssikonsultiksi! Rail Baltica on Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan yhteinen megahanke, jossa rakennetaan ratayhteys Tallinnasta Varsovaan. Hanke kytkee Baltian maat Euroopan rataverkkoon ja on yksi Euroopan merkittävimmistä rautatiehankkeista.

Visonin ja BrainTeamin toimeksianto hankkeella sisältää projektisysteemin ja hankintastrategian suunnittelun, hankinnan konsultoinnin sekä kehitys- ja toteutusvaiheiden projektinjohdon konsultoinnin.

Meiltä tarjoustyöstä vastasivat vahvasti Rami Tuokko, Miika Ronkainen, Rauli Wallén ja Kaj Lampinen. Tarjoustyö tehtiin yhteistyössä BrainTeamin ja pitkäaikaisen kumppanimme Sulev Senkelin kanssa. Tulevassa toimeksiannossa mukanamme ovat lisäksi juristi Kadri Matteus ja asianajotoimisto Sorainen.

”Rail Balticassa mukana oleminen on hienoa jatkumoa kasvavalle Viron liiketoiminnallemme ja tärkeä luottamuksenosoitus laaduntuottokyvystämme kovassa kansainvälisessä kilpailussa”, sanoo Visonin strategia- ja hankintakonsultoinnin liiketoimintajohtaja Rami Tuokko.

Seuraavaksi Tallinnassa järjestetään hankkeen kick off, jossa valmistellaan projektisysteemin suunnittelua ja hankintastrategian muodostamista.

Lisätietoja antavat:

 

Lue lisää Rail Balticasta