Anders Nordströmi on ollut Visonilla viisi vuotta, ja sitä ennen hän on tehnyt pitkän kansainvälisen uran rakennusalan eri tehtävissä.  Uransa aikana hän on ehtinyt työskentelemään esimerkiksi rakennusyrityksen toimitusjohtajana ja muissa julkisen sektorin johtotehtävissä. Anders on nyt mukana monessa ajankohtaisessa hankkeessa, joihin hän tuo mukaan ihmisläheisyyttä ja laajan osaamisensa.

Olen etuoikeutettu, kun saan työskennellä osaavassa ja innostavassa ympäristössä, jossa on sekä kokemusta että nuorten tuomaa innostusta ja näkemystä. Työssäni voin hyödyntää aikaisempia kokemuksiani virkamiehenä Tielaitoksessa ja Helsingin kaupungissa sekä urakoitsijana Suomessa ja Ruotsissa. Samalla monimuotoiset projektit haastavat aina oppimaan uutta. Matkan varrella olen oppinut, että ihmiset ja etenkin asenne ovat menestyksen avaimia. Lisäksi ilmapiiri tulee olla avoin ja salliva. Koen Visonin käytännössä, eikä vain julkialausein, edustavan juuri näitä arvoja.

Viiden vuoden aikana olen päässyt osallistumaan erittäin mielenkiintoisiin ja vaihteleviin hankkeisiin, kuten Helsingin seudun raitiotiehankkeisiin, sairaalahankkeisiin, rautateiden turvalaiteprojekteihin sekä moniin muihin toimeksiantoihin. Tavoitteenani on lähivuosina lisätä omaa aikaani, kuitenkin siten, että joustavasti osallistun työelämään niin pitkään kun tunnen, että minusta on lisäarvoa. Tänä vuonna suurta intoa olen saanut Väyläviraston digirataprojektista, jossa Suomelle luodaan valmiudet rautateiden digitalisointiin. Niin kutsuttu ERTMS/ETCS-järjestelmä tulee jossakin vaiheessa mahdollistamaan mm. automaattijunia, siihen tosin on matkaa, mutta nyt otetaan ensimmäiset askeleet.

Asun kaavoitusarkkitehtivaimoni kanssa Itä-Helsingin Rastilassa, jossa viihdymme erittäin hyvin meren ja luonnon lähellä. Meillä on kaksi poikaa, toinen asuu Skotlannissa ja työskentelee avaruusteknologiayrityksessä ja toinen asuu Tokyossa tutkien japanilaista politiikkaa.

Pidän siitä, kun omien käsien työn jälki näkyy. Aloitinkin työurani timpurina ja vapaa-aikanani viihdyn vanhan pohjalaisen hirsitalon kunnostamisen parissa.