Oletko valmiiksi kokenut rakennushankkeiden hankinta- ja projektikonsultoinnin asiantuntija tai kiinnostaako kehittyminen uuteen vastuulliseen rooliin yhteistoiminnallisten hankkeiden parissa? Vison tarjoaa alustan oman asiantuntijuuden vahvistamiselle ja kehittämiselle tiiviissä työporukassa rakennusalan huippuprojektien parissa.  

Tehtävissäsi toimit asiakasrajapinnassa jatkuvasti kehittäen tuotteita ja palveluitamme sekä olet mukana luomassa yhä uudenlaisia ratkaisuja hankinta- ja projektitoiminnan kehittämiseen alalla. Työpöydälläsi on esimerkiksi

  • hankintamenettelyn ja urakkamuodon määrittämistä yhdessä tilaajan kanssa
  • hankinnan läpiviennin suunnittelua
  • kilpailuprosessien loppuun viemistä hankintailmoituksesta aina sopimuksen kirjoittamiseen asti
  • projektin kaikkien osapuolten toiminnan kehittäminen kohti tehokkaampaa toimintaa
  • tahtituotannon suunnittelua ja läpiviennin varmistamista
  • projektikohtaista työskentelyä esimerkiksi big room -toiminnan, tiedonhallinta- ja tilannekuvaratkaisujen, Target Value Delivery -prosessin sekä hankkeen johtamisen parissa. 

Organisaatiomme on matala ja osallistut muiden tekijöidemme tapaan kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti palveluidemme toteuttamiseen. Työ on hyvä sekoitus tiimityöskentelyä ja itsenäistä tekemistä. Haluamme kaikkien onnistuvan työssään ja mahdollistaa tekijöille mielekkäät ja kunkin haluista lähtevät tehtävät.  

Lisäksi meillä saat mm.

💛 hienon ja sparraavan työyhteisön
💛 kilpailukykyisen palkan ja kannustinjärjestelmän
💛 mukavan toimiston aivan Helsingin keskustasta
💛 täysimääräisen pyöräedun palkan päälle
💛 yhteisiä liikuntakokeiluja ja virkistäytymisiä 
💛 sekä tärkeimpänä hauskat ja huumorintajuiset työkaverit! 

Työtehtävä sijoittuu pääasiallisesti PK-seudulle ja asiakasprojekteihimme noin 200 km säteellä pääkaupunkiseudusta. Mahdollisuuksina voi myös nousta lyhyempiä tai pidempiaikaisia ulkomaankomennuksia eri EU-maihin yhteisen tahtotilan ja esimerkiksi kielitaidon kohdatessa.  

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja laita vapaamuotoinen hakemus ja CV liiketoimintajohtajallemme Raulille osoitteeseen rauli.wallen@vison.fi 31.3.2024 mennessä. Hakijoiden haastattelu aloitetaan jo hakuaikana! 

💡 Lue lisää Visonilla työskentelystä